Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Уродженець Болградського району попався на спробі перевезення чоловіків за кордон у вантажівці

26 Вересня 2024 15:01
Олександра Сергєєва
Уродженець Болградського району попався на спробі перевезення чоловіків за кордон у вантажівці

36-річного водія вантажівки, який намагався приховано підвезти до кордону з Молдовою свого пасажира, затримали прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно зі співробітниками Національної поліції на трасі Одеса-Рені. Про це повідомили у поліції.

Водій вантажного автомобіля облаштував схованку у нижній частині кузова напівпричепа своєї вантажівки, у якій відвозив військовозобов’язаних чоловіків до прикордонної смуги Молдови. 

Зазвичай по прибуттю на місце він розповідав чоловіка, як саме їм далі рухатися у бік кордону, щоб не потрапити на очі прикордонникам та обійти пункти пропуску. Однак цього разу усе пішло не за планом – під час огляду автомобіля прикордонники виявили схованку в якій знаходився 37-річний житель Харківщини.

З’ясувалося, що клієнта водій знайшов через месенджер, а гроші за свої послуги у розмірі 1 тисяча євро мав отримати після того, як чоловік дістанеться кордону. 

Водія затримали, а вантажівку помістили на арештмайданчик. За скоєне йому загрожує до 5 років в’язниці. До суду він перебуватиме під домашнім арештом.

Проти його пасажира також було складено протокол. Йому загрожує штраф до 8500 гривень або адміністративний арешт до п’ятнадцяти діб.

Поділитись
Зараз читають