Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Українські блогери завітали до Бессарабії та показали красу Ізмаїльського району

14 Вересня 2024 13:00
Ганна Ковальова
Українські блогери завітали до Бессарабії та показали красу Ізмаїльського району

Родина українських блогерів Макс Узол і Оля Манько випустила у світ друге відео з їхньої подорожі до Бессарабії. На цей раз блогери показали різноманіття та красу міста Вилкове, відвідали винний погріб в Ізмаїлі, розповіли про життя гагаузів у Котловині та показали, як виглядає сьогодні єдиний офіційно працюючий пляж на узбережжі Чорного моря в Ізмаїльському районі – село Приморське. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

Відповідне відео вийшло на ютуб-каналі “Узол і Манько: надихаємо на подорожі” 13 вересня.

“Продовжуємо неймовірну подорож Бессарабією. Це друга частина наших мандрів цим регіоном. У цьому відео Буджак здивував, адже тут розташоване єдине в Україні місто на воді – Вилкове. Як тут живуть люди, які водні екскурсії доступні та чи варто їхати у Одеську область зараз? Ми завітали до старовірів, які живуть у Вилково, відвідали винний погріб в Ізмаїлі, познайомились із загадковим народом, який живе у Південній Бессарабії – гагаузи. Вони розкрили нам свої традиції, навчити гагаузьким танцям, зіграли гру кістками, якій більше 7000 років і нагодували місцевими стравами. Покажемо красу найбільшого прісного озера України – Ялпуг. Розкажемо про єдиний офіційно відкритий пляж Одещини – Приморське. Та поселимось у найбільшому глемпінгу України”, – йдеться в описі до відео.

Нагадаємо, перше відео з Бессарабії блогери випустили 23 серпня. У відео Узол та Манько показали курортне село Лебедівка, міста Болград й Білгород-Дністровський та села Семенівка, Фрумушика-Нова і Семисотка Білгород-Дністровського району.

Поділитись
Зараз читають