Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Учні Вилківської ДЮСШ стали призерами Кубка України з веслування на байдарках і каное

25 Квітня 2024 10:00
Валерій Гайдаржи
Учні Вилківської ДЮСШ стали призерами Кубка України з веслування на байдарках і каное

Учні Вилківської ДЮСШ Дмитро Якушонок та Денис Овсянников взяли участь в змаганнях Кубка України з веслування на байдарках та каное серед юніорів 2006-2007 року народження та зайняли призові місця. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Вилківську міську раду.

Кубок України з веслування на байдарках та каное проходив з 20 по 25 квітня в місті Умань. У 2024 році участь в цих змаганнях взяло понад 400 спортсменів з 20 областей України. Спортсмени Вилківської ДЮСШ змагалися в байдарці-двійці на двох дистанціях. На дистанції в 500 м зайняли 4 місце, а на дистанції 1000 м посіли друге місце, тим самим ставши срібними призерами України.

“Наша ДЮСШ працює з 1991 року, і в нас є тільки одне відділення навчання, це веслування на байдарках та каное. Учні Дмитро Якушонок та Денис Овсянников прийшли до нас ще маленькими дітьми, коли їм було по 8-9 років. Зараз вони вже кандидати в майстри спорту, і вже багато разів брали участь у різних змаганнях та вигравали різноманітні нагороди. Тренують хлопців Михайло Лучник та Анатолій Бушев. Хочу підкреслити, що в цей раз Дмитро та Денис взяли участь в змаганнях в категорії, де більшість учасників були старші за них на кілька років, але наші хлопці все одно продемонстрували дуже гарний рівень. На дистанції в 500 метрів вони зайняли 4 місце, а на дистанції 1000 метрів здобули 2 місце, тим самим стали віце-чемпіонами України з веслування на байдарках та каное серед юніорів 2006-2007 року народження. Тепер ми готуємося до ще одних Всеукраїнських змагань, які також пройдуть в Умані влітку, але вже в іншій категорії. Дякую хлопцям та їх тренерам за такі гарні результати. Також дуже дякую Олександру Голубову, Євгену Семібратьєву та Юрію Олейнику, благодійному фонду Тетяни Плачкової та всім людям, які всебічно нас підтримують”, – повідомила інтернет-виданню “Махала” директорка Вилківської ДЮСШ Марія Голубова.

Фото: Вилківська ДЮСШ

Поділитись
Зараз читають