Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

УЧНІ КРИНИЧНЕНСЬКОГО ЛІЦЕЮ ЗІБРАЛИ УКРАЇНСЬКИМ СОЛДАТАМ 15 ПОСИЛОК З ТРАДИЦІЙНИМИ ОБЕРЕГАМИ

25 Жовтня 2022 16:00
Ганна Ковальова
УЧНІ КРИНИЧНЕНСЬКОГО ЛІЦЕЮ ЗІБРАЛИ УКРАЇНСЬКИМ СОЛДАТАМ 15 ПОСИЛОК З ТРАДИЦІЙНИМИ ОБЕРЕГАМИ

Безкорисна допомога ближньому в усі часи була фундаментом доброти і людяності. Цей дуже важливий принцип життя вкладають в своїх учнів вчителі Криничненського ліцею. 

“Учні ліцею разом з батьками та вчителями з вдячністю та великою повагою відправляють нашим воїнам-захисникам невеликі подаруночки, в які вклали свою любов, гарячий привіт та сильне побажання, щоб всі воїни повернулися живими та здоровими, щоб прийшов мир до нашої України”, – пише Криничненський ліцей на своїй сторінці в Фейсбуці.

Діти зібрали 15 посилок для бійців, які захищають нашу країну. У коробки з подарунками вони вкладали свої малюнки, солодощі, листи з привітаннями та ляльку«Мандрівницю», яку виготовляли та дарували жінки чоловікам, синам, які збирались в далеку дорогу або на війну. 

Ця лялька оберігала чоловіків від зла. Лялечка дуже маленька і поміщається в долоні або в кишені. У вузлик ляльці ховали крупу, сіль і гроші, щоб в дорозі мандрівник був ситий, а також шматочок нитки, щоб він завжди знайшов дорогу додому”, – розповіли учасники збору подарунків. 

Події останніх місяців довели, що український народ неможливо здолати. Війна об’єднала нас, дала змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все, заради кращого майбутнього нашої держави.

Софія Чебан

Поділитись
Зараз читають