Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Учні Баннівської школи організували ярмарок, аби зібрати кошти для військових (Фото)

23 Травня 2023 16:24
Тетяна Манолова
Учні Баннівської школи організували ярмарок, аби зібрати кошти для військових (Фото)

В Баннівському ліцеї Василівської громади відбувся благодійний ярмарок, завдяки якому вдалося зібрати 8722 гривні. Кошти організатори передали на потреби 88-го окремого батальйону морської піхоти, де несуть службу багато військових з Болградського району.

Колектив закладу та учні готувалися до свята заздалегідь: працювали над оформленням патріотичної фотозони, вирішували які вироби будуть представлені на ярмарку, підбирали музикальне супроводження, запрошували односельців. 

“Діти були зацікавлені, і готували смаколики разом з батьками, і вчителям допомагали з облаштуванням та оформленням столів з продукцією. Вони відверто хвилювалися, аби ці старання не були марними”, – розповіла директорка Баннівського ліцею Ганна Генчєва.

Випічка, сувеніри, вироби хенд-мейд, ляльки-мотанки… Чого тільки не було у продажу. Це все результат спільної роботи батьків, майстрині Світлани Дімової, членів гуртка ліцею “Мистецтво нашого народу”, які виготовляли сувеніри з національною символікою під керівництвом Ніни Харітонової. 

Переживали за результат акції й учні, які навчаються на дистанційному навчанні та є внутрішньопереміщеними особами. Поштою вони надіслали для продажу продукцію, аби зробити свій внесок в ярмарок. 

“Ми хотіли, аби якомога більше виробів продалося, щоб діти побачили наскільки ми єдині у прагненні перемогти. Ми були вражені, як блискавично зі столів гості ярмарку розібрали все, а скринька наповнилася коштами. Пишаємося нашою дружною командою та результатом ярмарку”, – зазначила Ганна Генчєва.

Зазначимо, що сьогодні в школі навчаються 105 учнів. Тож 8722 гривні це дійсно гарний результат!

Фото Баннівського ліцею

Поділитись
Зараз читають