Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У трьох навчальних закладах Саф’янівської громади відремонтують укриття 

25 Червня 2024 09:55
Анатолій Стоянов
У трьох навчальних закладах Саф’янівської громади відремонтують укриття 

Управління освіти Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району оголосила три тендери на ремонт укриттів у селах Броска, Саф’яни та Нова Некрасівка. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро. 

Усі тендери було проведено без використання електронної системи. Підрядника для всіх закупівель обрали одного – ним став ФОП Бєров Віктор Савич. Компанія працює на ринку з 1996 року та базується у місті Ізмаїл. Основним напрямком діяльності – оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

За цей час компанія, згідно з даними сайту Youcontrol, жодного разу не фігурувала у судових справах та не була об’єктом розслідувань з боку ЗМІ.

В основному компанія виконує місцеві замовлення по місту Ізмаїл та району, наприклад, нещодавно вона міняла вікна у підрозділі ДСНС у місті Ізмаїл та в комунальних установах міста та району. Також серед останніх тендерів були замовлення на монтаж натяжної стелі та підлоги. 

Стосовно поточних трьох тендерів, то ремонт приміщення під найпростіше укриття Саф’янівського закладу загальної середньої освіти обійдеться у 122 716 гривень, ремонт цокольного приміщення під найпростіше укриття Бросківського закладу загальної середньої освіти  обійдеться у 178 968 гривень, а ремонт приміщення під найпростіше укриття Новонекрасівського закладу загальної середньої освіти коштуватиме 106 210 гривень. 

Що саме планується робити невідомо, однак роботи мають бути завершені до 15 липня 2024 року. Фінансування здійснюватиметься коштом місцевого бюджету. 

Поділитись
Зараз читають