Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У трьох навчальних закладах Саф’янівської громади до кінця року з’являться укриття

21 Серпня 2024 11:55
Анатолій Стоянов
У трьох навчальних закладах Саф’янівської громади до кінця року з’являться укриття

Управління освіти Саф’янівської сільської ради Ізмаїльського району оголосило тендери на ремонт укриттів у навчальних закладах села Нова Некрасівка та Кам’янка. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро. 

Так, планується відремонтувати укриття у двох закладах середньої освіти та одному дитячому садку.

Тендер на ремонт цокольного приміщення під споруду найпростішого укриття Новонекрасівського закладу загальної середньої освіти був проведений без використання електронної системи тож переможця обрали одразу. Ним стало підприємство Приватне підприємство “Атлант Строй-О” – ізмаїльська компанія, яка останні два роки виконує замовлення лише Саф’янівської сільської ради.

Так, за 315 663 гривень планується замінити каналізаційні труби, дверні коробки та полотна,а також встановити унітази, умивальники, вимикачі, розетки, світильники. Також планується улаштувати сходи та пофарбувати їх.  Робота має бути виконана до 26 серпня. 

Тендер на ремонт укриття Кам’янського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) “Джерельце” також був проведений без використання електронної системи і тендер на 737 617 гривень знову віддали “Атлант Строй-О”.

За ці кошти підрядник має демонтувати дверні коробки та старі трубопроводи, установити крани, унітази, умивальники, вентилятори, прокласти трубопровід. Також буде проведено роботи з фарбування стін та заміна дверей на металопластикові. Роботи мають бути виконані до 26 серпня.

Третій тендер на ремонт приміщення під споруду найпростішого укриття Кам’янського ліцею ще у пошуку підрядника. Очікувана вартість робіт складає 1 498 659 гривень.

За ці кошти мають замінити двері, залити підлогу та вкрити фігурною тротуарною плиткою, зробити підвісну стелю, вирівняти та пофарбувати стіни, зробити фасад. Також будуть встановлені дефлектори, жалюзійні грати, замінено проводку з установлення вимикачів та розеток, зроблять ґанок.

Аукціон відбудеться 4 вересня, а роботи мають бути виконані до 31 грудня.

Головне фото: Кам’янський ліцей Саф’янівської сільської ради

Поділитись
Зараз читають