Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Тарутинській центральній лікарні тимчасово закриють хірургічне відділення: що робити пацієнтам

02 Серпня 2023 10:05
Олександра Сергєєва
У Тарутинській центральній лікарні тимчасово закриють хірургічне відділення: що робити пацієнтам

Вчора, 31 липня, у Тарутинській селищній раді пройшла апаратна нарада з керівниками КНП «Тарутинський Центр первинної медично-санітарної допомоги» та «Тарутинська центральна лікарня». Про це повідомили у пресслужбі ради.

Під час зустрічі було повідомлено про те, що з 7 серпня по 7 вересня 2023 року хірургічне відділення центральної лікарні буде закрито на ремонт. У цей період хворі будуть направлятися на лікування до хірургічного відділення КНП «Арцизька центральна опорна лікарня».

Окрім цього під час наради стало відомо, що в лікарні розгорнуто пункт благодійної допомоги по видачі медичних препаратів пацієнтам. 

Зазначимо, КНП «Тарутинська Центральна лікарня» надає медичну допомогу населенню Тарутинської та Бородінської територіальних громад загальною кількістю населення понад 40 тисяч осіб, в тому числі й вимушено переміщеним особам.  

Нагадаємо, КНП «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області залишається загальним закладом охорони здоров’я, хоча на етапі прийняття цього рішення розглядався варіант зробити Тарутинську лікарню філією Арцизької центральної опорної лікарні. Але депутати сільради виступили проти, і їх прохання було почуто.

Поділитись
Зараз читають