Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Тарутинській лікарні планують зробити капітальний ремонт у вбиральні 

26 Червня 2024 11:30
Анатолій Стоянов
У Тарутинській лікарні планують зробити капітальний ремонт у вбиральні 

Комунальне некомерційне підприємство “Тарутинська центральна лікарня” Тарутинської селищної ради Одеської області оголосило тендер на капітальний ремонт санітарних приміщень хірургічного відділення. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро.

Закупівля була проведена без використання електронної системи, тож підрядника обрали одразу. Ним став ФОП Дамаскін Іван Георгійович. Згідно з даними сайту “Youcontrol”, підприємство працює на ринку майже 20 років та базується у селищі Тарутине. Основним напрямком діяльності є вантажний автомобільний транспорт. За останній рік підприємець виконував лише замовлення Тарутинської селищної ради та її підрозділів. 

Стосовно ремонту санітарних приміщень у лікарні підрядник має провести демонтажні роботи, улаштувати підвісні стелі з гіпсокартону з подальшим фарбуванням, стіни також буде обшито гіпсокартоном та частково пофарбовано, частково обклеєно плиткою, старий кафель на підлозі замінять на новий, замінять вікна та двері на металопластикові, трубопровід, вентиляцію та електрику.

Також у приміщенні буде встановлено 6 нових унітазів, умивальники, душові трапи й водонагрівач. А ще у приміщенні встановлять радіатор. 

Роботи коштуватимуть 1081578 гривень та фінансуватимуться місцевим бюджетом в рамках програми фінансової підтримки КНП “Тарутинська ЦЛ”. Роботи мають бути завершені до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, у серпні минулого року хірургічне відділення не працювало місяць, оскільки було зачинено на  щорічну промивку та поточний ремонт. 

Поділитись
Зараз читають