Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Тарутинській громаді ремонтом навчального закладу займатиметься компанія, що підозрюється у розкраданні коштів

09 Вересня 2024 10:00
Анатолій Стоянов
У Тарутинській громаді ремонтом навчального закладу займатиметься компанія, що підозрюється у розкраданні коштів

Тарутинський професійний аграрний ліцей провів тендер на капітальний ремонт покрівлі навчального закладу вартістю майже мільйон гривень. Про це повідомляє “Махала” з посиланням на сайт Прозорро.

За 986 062 гривень буде проведено монтаж покрівельного покриття з профільованого листа з нанесенням на дах вогнезахисного матеріалу. Також на покрівлі улаштують систему блискавкозахисту. 

Закупівлю було проведено без використання електронної системи, тож переможця обрали без конкурсу. Ним стало ТОВ “Бессарабіястрой”, якому нещодавно віддали без конкурсу ремонт фасаду у Криничненському ліцеї.

Згідно з даними сайту Youcontrol «Бессарабіястрой» було зареєстровано понад 7 років тому. Адресою компанії вказано село Богданівка Тарутинської громади. Підприємство спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових споруд. Останні роботи, які виконував підрядник – ремонт навчальних закладів Тарутинської громади. 

Зазначимо, що директора компанії підозрюють у розкраданні коштів, скоєного за попередньою змовою. Розслідування ще триває, останнім рішенням Тарутинського суду від 17.06.2024 чоловіку обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічну пору доби з 22 до 06 години строком на 60 діб, тобто з 17 липня 2024 року по 14 вересня 2024 року включно.

Однак це не завадило віддати компанії черговий мільйонний тендер. Роботи з ремонту даху ліцею мають бути завершені до 31 грудня 2024 року. Фінансування здійснюватиметься коштом місцевого бюджету. 

Поділитись
Зараз читають