Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У село Городнє Болградського району з концертом завітав оркестр Одеської військової академії (фото)

14 Травня 2024 12:52
Софія Чебан
У село Городнє Болградського району з концертом завітав оркестр Одеської військової академії (фото)

У селі Городнє Болградського району пройшов патріотичний виступ оркестру Одеської військової академії. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”. 

Концерт пройшов під керівництвом старшого лейтенанту Ярослава Меда, а також  за сприянням начальника військової академії м.Одеса генерал-майора Андрія Ковальчука. 

“Дуже вдячний всім, хто допоміг організувати цю зустріч. В такий нелегкий час для країни важливо підтримувати патріотичний дух населення, особливо у тихих та безпечних селах та містах”, – підкреслив у своїй промові  Городненський сільський голова Микола Богоєв. 

Також на патріотичному заході були присутні  настоятель  Петро-Павлівського храму Михаил Богдан, старости сіл, директора закладів освіти та Будинків культури, мешканці села та гості. 

Перед початком концерту артисти оркестру Одеської військової академії мали можливість відвідати сільський історико-краєзнавчий музей. Працівники Городненського Будинку культури з учасниками художньої самодіяльності показали гостям  старовинний болгарський обряд” На прът”. 

Теплі, щирі слова про людяність, про боротьбу не залишили нікого байдужим. Музика вражала, спів заворожував, танці перехоплювали дихання, все було професійно бездоганно. Дякуємо артистам, які здивували глядачів сучасними українськими та народними піснями, хореографічними постановками, продемонструвавши яскравий світ української культури”, – зауважив Микола Богоєв. 

Завершився концерт врученням подарунків та грамот артистам оркестру Одеської військової академії.

Фото Валерія Абаджиєва.

Поділитись
Зараз читають