Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Сараті представили нового керівника поліції

09 Травня 2023 13:39
Ганна Ковальова
У Сараті представили нового керівника поліції

В селищі міського типу Сарата змінився керівник територіального відділення поліції. Ним став Андрій Мащенко. З 8 травня 2023 року він обіймає посаду тимчасового виконувача обов’язків начальника відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції.

«Андрій Мащенко – досвідчений поліцейський та керівник, який раніше працював на посаді заступника начальника відділу поліції – начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області. Він має великий досвід роботи у превенції, слідчих та оперативних підрозділах, який, я впевнений, скерує на підтримання правопорядку на території обслуговування, охорону спокою та безпеки громадян», – звернувся до особового складу відділення під час представлення Мащенко начальник Білгород-Дністровського РВП ГУНП в Одеській області, підполковник Павло Бобчинський.

Що відомо про Андрія Мащенко?

Андрій Мащенко закінчив Таврійську державну агротехнічну академію та пройшов підготовку в училищі професійної підготовки працівників міліції УМВС України в Запорізькій області.

У військових та органах МВС працює з 2002 року, у 2009 році закінчив Міжнародну академію управління персоналом. Починав на посаді дільничного інспектора у Білгород-Дністровському територіальному підрозділі поліції, багато років працював у відділенні державної служби боротьби з економічною злочинністю Білгород-Дністровського ВП та відділі боротьби з корупцією управління по боротьбі з організованою злочинністю в Одеській області ГУ МВС України в Одеській області, очолював патрульну поліцію Білгород-Дністровського ВП, слідчий відділ Білгород-Дністровського, Біляївського та Ізмаїльського територіальних підрозділів поліції.

Нагадаємо, за останній час на Одещині змінилося декілька керівників поліції. 7 квітня в Одесі призначили нового керівника Головного управління Національної поліції області. Їм став полковник поліції Іван Жук. 5 травня на посаду начальника Ізмаїльського районного відділу поліції також призначили нового керівника. Їм став підполковник поліції Віктор Герасименко. 

Поділитись
Зараз читають