Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Рені продовжуються роботи з модернізації мережі електропостачання на насосних станціях: оголошено новий тендер

13 Травня 2024 12:51
Наталя Іванова
У Рені продовжуються роботи з модернізації мережі електропостачання на насосних станціях: оголошено новий тендер

Виконавчий комітет Ренійської міської ради Ізмаїльського району провів новий, вже сьомий тендер, на модернізацію мережі електропостачання для встановлення генератора, що допоможе забезпечити безперебійну подачу води місцевим мешканцям. Про це повідомляє “Махала” з посиланням на Prozorro.

Цього разу модернізація мереж електропостачання для встановлення генератора з підключенням в автоматичному режимі буде проводитися на насосній станції третього підйому по вул. Портова, 52. Вартість робіт складе 663 984 гривень. Минулого місяця виконком провів шість аналогічних тендерів – у першій половині квітня на півтора мільйона, та у другій половині місяця ще на майже три мільйони. 

Нова закупівля, як і попередні, проводилася без використання електронної системи. Переможцем знову стало ТОВ “ТОРГОВИЙ ДІМ “М-ДІОД”.

Компанія базується у Кривому Розі та працює на ринку понад п’ять років. Її власником є підприємець Михайло Юрійович Плєхов, а основним напрямком роботи зазначено електромонтаж.

Відомо, що вартість матеріалів складе 268 тисяч, витрати на заробітну плату складуть 125 тисяч, залишок суми – вартість оренди техніки та загальновиробничі витрати. 

Роботи мають бути завершені до 30 вересня 2024 року. Фінансування здійснюватиметься коштом місцевого бюджету. 

Поділитись
Зараз читають