Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Рені під виглядом відомих брендів виготовляли фальсифікат з мільйонним грошовим обігом

24 Травня 2024 11:55
Олександра Сергєєва
У Рені під виглядом відомих брендів виготовляли фальсифікат з мільйонним грошовим обігом

На Одещині правоохоронці викрили підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю – вилучено продукції на 1,7 млн грн. Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі.

За даними слідства, на території регіону діяла група осіб, яка налагодила роботу підпільного цеху з незаконного виробництва фальсифікованих горілки, коньяку та віскі під виглядом відомих брендів.

Виготовляли фальсифіковану «продукцію» у спеціально обладнаному нежитловому приміщенні на території міста Рені та продавали через вебсайт і соціальну мережу Instagram по всій Україні. Для відправки замовлень користувалися послугами однієї з відомих поштових служб.

За результатами проведення обшуків вилучено понад півтори тисячі літрів спирту, обладнання для виготовлення фальсифікату, тару, грошові кошти. Лише під час відправлення на відділенні поштової служби вилучено 1200 літрів спиртовмісних сумішей.

За клопотанням прокурора на вилучений товар накладено арешт. Правоохоронці встановлюють усіх причетних до незаконної діяльності осіб та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Поділитись
Зараз читають