Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

«У пошуках Різдвяної Зірки»: в Болграді вперше планують провести новорічну інтерактивну казку для дітей з інвалідністю

«У пошуках Різдвяної Зірки»: в Болграді вперше планують провести новорічну інтерактивну казку для дітей з інвалідністю

В Болграді 6 грудня на базі ресторанного комплекса «Саган»  відкрилася Резиденція Святого Миколая.  Саме тут відбудеться надзвичайне свято – інтерактивне шоу-казка для дітей. «Махала» дізналася, що саме чекає на юних учасників цього заходу та хто став його ідейним натхненником.

«Ідея створення Резиденції Святого  Миколая у Болграді з’ явилась не випадково. По – перше, вже був успішний досвід реалізації цього проєкту у Києві. По-друге, я вважаю,  що образ Святого Миколая необхідно популяризувати, тому що він сьогодні, як ніколи важливий для кожного українця, бо повертає нас до українських традицій.  Образ Святого Миколая – це втілення людяності, доброти та високих моральних цінностей. Свято – це День взаємодопомоги та турботи, віри в диво та бажання це диво творити»,-  поділилась Світлана Ільчук, ідейний натхненник новорічного свята, керівник студії “Art Fly”.

«У пошуках різдвяної зірки” – це інтерактивна казка, де діти стануть свідками та учасниками неймовірних подій. За сюжетом їм доведеться вкласти чимало зусиль, щоб повернути Різдвяну зірку, що підступно підмінила Чаклунка зі своїми помічниками. На дітей чекають виступи Сніговиків, Янголів, Льодовичку з їх фантастичними вміннями з акробатики, жонглювання, магії перевтілення.

Малеча зможе не лише побачити Святого Миколая, а й зробити фотографію, розповісти віршик та отримати подарунок.

«Цього року ми з радістю оголошуємо про наш новий проект у співпраці з рестораним комплексом «Саган» і  творчою та енергійною Світланою Ільчук. Безкоштовне захоплююче свято для дітей з особливих соціальних категорій  – дітей з інвалідністю з реабілітаційного центру ми проведемо у найближчі вихідні. Це буде захід по запрошенню, адже новорічні подарунки від Св. Миколая підготовлені Болградською міською будуть вручатися індивідуально.

Для реєстрації на захід необхідно зареєструватися за телефоном +38(068)756 28 12»,розповіла директорка туристично-інформаційного центру «Болград» Юлія Дімітрова.

Поділитись
Зараз читають