Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Криничненській громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг (Фото)

14 Листопада 2023 17:27
Софія Чебан
У Криничненській громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг (Фото)

У Криничненській громаді відбулося урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг. Про це інтернет-виданню “Махала” розповіла секретар Криничненської сільської ради Олена Браїла. 

На урочистому відкритті ЦНАПу з вітальним словом до усіх присутніх звернувся голова громади Степан Веліков. Він подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, щоб сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги в комфортних умовах. 

“Ми працюємо для того, щоб створювати комфортні умови для нашого населення, тому для нас відкриття ЦНАПу – це ще один крок до стійкого розвитку громади”, – зазначив Степан Веліков.

Зазначимо, що ЦНАП облаштовано за власні кошти громади. Працівники з благоустрою власними силами зробили ремонт в приміщенні. 

Скористатися послугами ЦНАПу мешканці Криничненської громади можуть за адресою: село Криничне, вул. Інзовська, 148 (будинок сільської ради). Сьогодні тут працюють дві людини: начальник-адміністратор Марина Койчева та адміністратор Ганна Дімова.

“Над відкриттям ЦНАПу працювала велика команда, ми консультувалися зі спеціалістами області та району, тому цей день для нас був дуже важливим. Радіємо, що можемо надавати адміністративні послуги в громаді. Зараз у ЦНАПі працюють два адміністратори, сподіваємося, що у майбутньому штат буде поповнюватися новими спеціалістами”, – поділилася з “Махалою” секретар Олена Браїла.

На даний час ЦНАП Криничненської громади надає такі адміністративні послуги: 

  • реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання;
  • послуги у сфері земельних відносин та архітектурно-будівельної діяльності;
  • призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг;
  • призначення  різних видів державної допомоги

“Найближчим часом плануємо надавати послуги з реєстрації речових прав на нерухоме майно та реєстрації актів цивільного стану (в порядку фронт-офісу)”- додала секретар Олена Браїла.

 

Фото Криничненської сільської ради 

Поділитись
Зараз читають