Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Болградській центральній районній лікарні зроблять капітальний ремонт двох відділень

14 Червня 2024 13:01
Олександра Сергєєва
У Болградській центральній районній лікарні зроблять капітальний ремонт двох відділень

Комунальне некомерційне підприємство “Болградська центральна районна лікарня” Болградської міської ради Одеської області оголосила тендер на капітальний ремонт приміщень неврологічного відділення та частини приміщень консультативно-діагностичного поліклінічного відділення. Про це “Махала” дізналася з сайту Прозорро.

Майбутній підрядник має виконати комплекс робіт з демонтажу. Так, будуть зняті вікна, двері, демонтовано перегородки, відбито штукатурку на стінах і стелях та знято підлоговий шар. Після цього розпочнуться загальнобудівельні роботи.  

В рамках капітального ремонту будуть замінені дверні полотна та вікна, улаштувані нові перегородки з гіпсокартону, улаштувана підлога з керамічної плитки, виконано шпаклювання стін та стелі з подальшим фарбуванням, замінено трубопроводи опалення, водопостачання та водовідведення, а також всю електрику.

Також підрядник має встановити 11 водонагрівачів, 3 унітази, 20 умивальників, 1 душовий піддон, зробити вентиляцію, встановити вентилятори та кондиціонери, замінити радіатори опалення та зробити точкове освітлення.Крім того, буде встановлено систему пожежної сигналізації з датчиками диму та сповіщувачами.

Очікувана вартість робіт складає 9 580 272 гривень. Фінансування розподілено порівну між власним бюджетом лікарні та місцевим бюджетом Болградської громади, яка є власником лікарні, в межах програми Болградської міської ради «Здоров’я».

Аукціон з вибору підрядника відбудеться 28 червня 2024 року. Роботи мають бути виконані до 31 грудня 2024 року. 

Поділитись
Зараз читають