Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Болградській громаді визначили перевізників на приміських автобусних маршрутах

07 Жовтня 2024 14:31
Олександра Сергєєва
У Болградській громаді визначили перевізників на приміських автобусних маршрутах

Болградська міська рада провела конкурс щодо визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Болградської територіальної громади.  За перемогу змагалися два перевізники, які організовують шість приміських маршрутів – ФОП Узун Юрій Георгійович та ТОВ «Болградтрансавто». Про це повідомили у пресслужбі Болградської міської ради.

Рішення щодо проведення конкурсу було узгоджено під час засідання конкурсного комітету 24 вересня. Тоді на участь у конкурсі затвердили  6 об’єктів за 6 маршрутами, які організовують двоє перевізників. 

Конкурсна комісія розглянула перевізників-претендентів та визначилася із переможцем конкурсу  за маршрутами: №1 Болград (лікарня) – Табаки (залізничний вокзал), №3 Виноградівка – Болград АС, №3/1 Виноградівка – Болград АС, №4 Болград АС-Владичень, №13 Залізничне-Болград АС. Ним стало ТОВ «Болградтрансавто».

Зазначається, що під час прийняття рішення враховувалося підтримання належного технічного та санітарного стану рухомого складу, умови для здійснення контролю за станом здоров’я водіїв, наявність порушень чинного законодавства у сфері автоперевезень, показники аварійності, рекомендації та оцінки роботи претендента з боку громадськості.

Що стосується маршруту №16 Болград АС – Тополине, то там переможця поки не визначили. Найближчим часом буде проведено окремий конкурс, який визначить того, хто обслуговуватиме цей маршрут.

Поділитись
Зараз читають