Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Болградській громаді стартує акція «Посади дерево»: що радить спеціаліст

У Болградській громаді стартує акція «Посади дерево»: що радить спеціаліст

Про запуск в жовтні благодійної акції «Посади дерево в Болградській громаді» повідомляється на сторінці  Болград туристичний.

Мета акції

• Поліпшення якості повітря та навколишнього середовища.

• Створення красивих зелених зон у регіоні.

• Залучення громади до спільних дій для спільної мети.

• Сприяння біорізноманіттю та стійкості екосистеми.

Як взяти участь

Оберіть інструменти та рослину.

Посадіть своє дерево, створюючи найкраще майбутнє для нашої громади.

Зробіть та надішліть фотозвіт у приватні повідомлення сторінки Болград туристичний або на електронну адресу:bolgrad_itv@ukr.net.

Посадка дерев на території міста потребує особливої уваги та догляду. Що робити, щоб забезпечити їх успішне зростання та розвиток, ми дізнались у майстра садово-паркового господарства Людмили Леснікової

Поради спеціаліста

Вибирайте дерева, які добре адаптуються до клімату та ґрунтових умов нашого регіону. Віддавайте перевагу місцевим і малосхильним до хвороб та шкідників видам дерев.

На прилеглій території до будинку краще садити декоративні, листяні дерева і чагарники. Якщо ви вибираєте територію всередині свого будинку, на городі -можна обрати фруктові дерева.

В нашій місцевості добре приживаються акація, клен, дуб. Береза потребує особливого поліву. З кустарників – це чубушник (жасмин), сніжноягідник. З хвойних рослин добре ростуть любі види ялівцю. Туі та самшит потребують частого поливу. Добре приживається бузок усих видів.

Поділитись
Зараз читають