Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Болграді на ремонт даху у шкільному спортзалі витратять майже мільйон гривень

26 Березня 2024 14:10
Олександра Сергєєва
У Болграді на ремонт даху у шкільному спортзалі витратять майже мільйон гривень

Відділ освіти Болградської міської ради Одеської області провів тендер на ремонт покрівлі спортзалу опорного закладу освіти “Болградський ліцей”, що розташований на вулиці Ізмаїльска, 1-А. Про це “Махала” дізналася з сайту Prozorro.

Нагадаємо, дах над спортзалом зірвало сильним поривом вітру під час негоди, яка вирувала в Бессарабії наприкінці листопада 2023 року. На ремонт наважилися лише зараз.

Закупівля поводилася без використання електронної системи, тож переможця було обрано одразу. Ним став місцевий підприємець ФОП Атаманюк О.В., який відремонтує дах за 898 860 грн. 

Згідно з даними сайту Youcontrol, підприємство працює на ринку майже шість років та спеціалізується будівельних роботах. Раніше він вже проводив роботи у Табаківському, Оксамитненському та Залізничненському ліцеях, а також ремонтував дах Болградської окружної прокуратури. У корупційних скандалах підприємець помічений не був, судових справ на нього не відкривалося. 

Підприємець має провести роботи з монтажу покрівлі з металопрофілю на площі 380 м2, зробити утеплення, встановити карнизи, снігозатримувачі та водостічні труби з жолобами. Також, для запобігання можливих займань, конструкцію буде вкрито вогнезахисним покриттям.

Вартість робіт обґрунтовується таким чином: 144 975 грн піде на заробітну плату, майже 600 тисяч витратять на матеріали, а залишок суми покриє витрати на оренду техніки, загальновиробничі витрати та податки.

Роботи мають бути завершені до 31 грудня 2024 року. 

Поділитись
Зараз читають