Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Білгороді-Дністровському вихованці новоствореної секції з боксу зможуть випробувати сили на міському турнірі

13 Травня 2024 15:03
Наталя Іванова
У Білгороді-Дністровському вихованці новоствореної секції з боксу зможуть випробувати сили на міському турнірі

Міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан анонсував проведення у місті відкритого чемпіонату з боксу серед юнаків та юніорів «Переможний бій. Акерман-2024». Про це “Махала” дізналася зі сторінки міського голови у Фейсбук

Під час торішнього турніру «Переможний бій. Аккерман-2023» у керівницітва міста виникла ідея відкрити на базі міської ДЮСШ безоплатну секцію з боксу для юнаків. Цю ініциативу підтримали у Федерації боксу Одеської областіта та у Федерації боксу Білгород-Дністровського району, тож 11 грудня 2023 року секцію офіційно було відкрито. 

Через пів року запеклих тренувань молоді боксери готові випробувати свої сили на перших змаганнях, адже в цьому році саме вони братимуть участь у турнірі. 

Сьогодні з гордістю можна сказати, що ті хлопці, які минулого року могли лише спостерігати за турніром і уявляли себе на ринзі, цього року мають можливість не лише безоплатно займатися боксом, а й брати участь у змаганнях. Продовжуємо працювати над розвитком та популяризацією спорту серед дітей та молоді нашого міста, адже саме спорт є однією зі складових, яка дозволяє виховувати в наших дітях найкращі життєві принципи”, – написав міський голова.

Поділитись
Зараз читають