Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

У Білгород-Дністровському районі троє хлопчиків, що були позбавлені батьківського піклування, знайшли нову родину

28 Жовтня 2024 11:45
Олександра Сергєєва
У Білгород-Дністровському районі троє хлопчиків, що були позбавлені батьківського піклування, знайшли нову родину

Рідні брати Анатолій, Ярослав та Микола, що були позбавлені батьківського піклування, житимуть разом у дитячому будику сімейного типу в родини Ніни та Руслана Панасюків з Шабівської громади. Про це повідомила Білгород-Дністровська районна державна адміністрація.

Відповідне рішення про влаштування дітей було прийнято на останньому засіданні Комісії з питань захисту прав дитини Білгород-Дністровської райдержадміністрації. Дітей вже передано батькам-вихователям.

Тепер у хлопців будуть власні кімнати, ігрові зони та велике подвір’я, на якому вони зможуть грати в активні ігри.  Крім того, в них з’являться нові брати та сестри, адже родина Панасюків виховує ще шістьох дітей. 

“Після перебування у Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, хлопцям нарешті пощастило знайти справжню сім’ю, де вони будуть оточені теплом, любов’ю та турботою”, – зазначили у пресслужбі РДА. 

Загалом на Одещині з початку року 94 дитини знайшли свою сім’ю, з них 49 дітей повернулися з-за кордону і вже вдома знайшли дім у родинах усиновлювачів, дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім’ях та під опікою небайдужих українців.

Поділитись
Зараз читають