Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Центральна районна лікарня Сафʼянівської громади передала на передову автомобіль

03 Грудня 2023 18:16
Олександра Сергєєва
Центральна районна лікарня Сафʼянівської громади передала на передову автомобіль

Медики районної лікарні вже не вперше зібрали кошти та передали воїнам те, чого вони найбільше потребують перебуваючи у гарячих точках – автомобіль. Про це повідомили у Саф’янівській сільській раді.

Близько року тому керівництво лікарні та медики відкрили свій перший збір на автомобіль для в фронту. Тепер це стало доброю традицією – ледь не щомісяця лікарня передає військовим необхідний їм транспорт. Загалом “Центральна районна лікарня” передала вже декілька десятків різних автівок – пікапи, «буханки» та позашляховики. Деякі з них досі «цілі» та продовжують допомагати воїнам нести службу.

Оскільки автомобілі на фронті – витратний матеріал, то потреба в них є завжди. Тому лікарня не зупиняється та продовжує відкривати нові й нові збори, аби у воїнів завжди були «колеса». 

Лише вчора, 2 грудня, лікарня передала військовим позашляховик Kia Sorento, а сьогодні вже отримала фотозвіт від військових, що боронять країну «на нулі».  Разом із автівкою на фронт поїхали окопні свічки та снікерси (мед з горіхами), які медперсонал лікарні зробив власноруч.

Поділитись
Зараз читають