Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ ВІД БЕССАРАБСЬКИХ НІМЦІВ

10 Серпня 2022 10:40
Софія Чебан
ТАРУТИНСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ ВІД БЕССАРАБСЬКИХ НІМЦІВ

Тарутинський селищний голова Сава ЧЕРНЄВ зустрівся з представником бессарабських німців у м. Штутгард та засновником благодійного фонду “DANISH REFUGEE COUNCIL” Симоном НАВОТНІМ та керівником товариства бессарабських німців «Бесарабський дім» Світланою КРУК.

В рамках підтримки громади представники громадських організацій передали 35-й державній пожежно-рятувальній частині 9-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Одеській області пожежні сходи, рукави та шланги, генератори, рятувальний автомобіль та запасні колеса до нього.

Також для потреб Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в Тарутинській селищній раді було передано засоби особистої гігієни, ліжка, інвалідні візки та милиці. Крім того, передані приватні посилки для мешканців громади.

«Тарутинська селищна рада висловлює щиру подяку сильній духом та благородній людині Симону НОВОТНЬОМУ, що поєднує традиції безсарабських німців та мешканців бессарабських земель нашого краю протягом тривалого часу, особливо під час війни. Саме у цей період для підтримки українського народу їм було створено благодійний фонд “DANISH REFUGEE COUNCIL”», – йдеться у повідомленні на сайті Тарутинської громади.

Фото Тарутинської селищної ради

Поділитись
Зараз читають