Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Суворовський селищний голова взяв участь у дводенному форумі, присвяченому розвитку громад 

12 Червня 2024 13:14
Олександра Сергєєва
Суворовський селищний голова взяв участь у дводенному форумі, присвяченому розвитку громад 

10-11 червня 2024 року в місті Київ відбулася зустріч представників місцевого самоврядування, на якій було обговорено Програму розвитку громад. Захід було організовано за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”, Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) та RMTeam Україна. Про це повідомив селищний голова Олег Босікевич. 

Програма дасть громаді унікальну можливість покращити своє самоврядування та сприяти сталому розвитку громади на основі міжнародних стандартів доброчесності.

Захід проходив протягом двох днів і був насичений  інтерактивними лекціями, роботою в малих групах та міжгруповими дискусіями. Учасники мали можливість глибше усвідомити свою роль у розвитку громади та розширити світогляд. Особлива увага була приділена співтворчості та її силі для подальшого розвитку громади.

Перший день розпочався з інтерактивної лекції про сродну працю, як важливу складову розвитку спільнот. Важливим етапом була також робота з метафорою громади для визначення її сучасної ідентичності.

Другий день розпочався з презентації метафор громад та аналізу надсистем, у яких вони працюють. Завершили роботу створенням дорожньої карти для подальшого розвитку громади з новою метафорою та надсистемами.

“Дякую організаторам та всім учасникам за плідну та натхненну роботу, яка мотивує до подальших дій та втілення нових задумів”, – написав селищний голова.

Поділитись
Зараз читають