Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Вдарила ножем у серце, облила олією та підпалила тіло: в Ізмаїлі школярка вбила подругу (фото, відео)

<strong>Вдарила ножем у серце, облила олією та підпалила тіло: в Ізмаїлі школярка вбила подругу (фото, відео)</strong>

Подія сталася у суботу, 6 січня, у місті Ізмаїл. Винуватицю оперативно розшукали та затримали. 14-річній дівчині за скоєне загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Про це повідомили у поліції.

Палаюче тіло дівчини на березі річки Дунай виявив місцевий мешканець, який вийшов вигуляти собаку. На місце пригоди чоловік одразу викликав правоохоронців.

На місце злочину разом з правоохоронцями прибула слідчо-оперативна група, яка встановила особу загиблої – їй виявилася 14-річна місцева мешканка.

Поліція одразу розпочала пошуки вбивці. Одна з камер відеоспостереження зафіксувала двох дівчат, які удвох пішли до водойми, а повернулася лише одна. За декілька годин правоохоронці розшукали супутницю вбитої, ученицю тієї ж школи, яка навчалася з жертвою у паралельних класах та товаришувала із нею. Побачивши поліцейських, школярка одразу зізналася у скоєному.

Дівчина розповіла, що вона заздалегідь запланувала вбивство: підготувала простирадло, ніж, олію та сірники і покликала однокласницю на прогулянку до річки. Аби жертва нічого не запідозрила, зловмисниця зв’язала їй очі під приводом, що хоче зробити сюрприз.

Коли дівчина нічого не підозрюючи сіла на простирадло, подружка декілька разів вдарила її ножем у груди, після чого облила тіло олією, підпалила його, кинула у вогонь ніж та втекла з місця злочину.

Причину такої жорстокості школярка пояснила тим, що загибла начебто привласнила її скарбничку з грошима. За це школярка вирішила помститися вбивством.

Наразі дівчині повідомлено про підозру у вбивстві. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Нині підозрювана знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі клопочуть про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поділитись
Зараз читають