Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Тиждень майстер-класів до Великодня проводять в Криничненському Будинку культури

13 Квітня 2023 12:32
Ганна Ковальова
Тиждень майстер-класів до Великодня проводять в Криничненському Будинку культури

Працівники Криничненського Будинку культури вирішили урізноманітнити культурне життя дітей та провести декілька майстер-класів зі співу, танцю, прикладного мистецтва, та присвятити це світлому святу Великодню. Таким чином, і дітям потіха, й нових учасників для колективу набрати можна.

Наприклад, 11 квітня, пройшов майстер-клас з вокалу, який називався «Твій голос – твоя сила».  Учасники, учні Криничненського ліцею, разом з керівницею вокальної студії “Веселі нотки” Ганною Іскоростенською співали народних та сучасних пісень. 

Ганна продемонструвала вправи на покращення дихання, інтонацію, дикцію та  ритміку у формі гри. Діти вчились співати групами та в ансамблі разом з директоркою Криничненського Будинку культури Ольгою Ніколаєвою. 

«Ми це зробити, бо в нас є дві цілі. Перша, додати цікавого дозвілля для дітей у передсвяткові дні. А друга, звичайно, поповнити наші колективи новими учасниками. Діти разом займалися, веселилися та є шанс, що вони залишаться у нас. В Будинку культури є багато різних гуртків», – розповіла «Махалі» Ольга Ніколаєва.

Також у Будинку культури 12 квітня пройшли майстер-класи із танцю. Охочих вчили танцювати національний болгарський танець «хоро».

В чистий четвер проходить майстер-клас з розпису писанок до Великодня. 

«Ми маємо намір проводити такі майстер-класи кожного місяця, запрошувати різні вікові категорії учнів нашої школи, від малечі до старшокласників. Сподіваємося, це буде для них цікаво і корисно», – поділилася планами Ольга Ніколаєва.

Серафим Савченко 

Поділитись
Зараз читають