Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Теплицька громада Болградського району долучилася до театрального мистецтва

30 Березня 2024 14:14
Наталя Іванова
Теплицька громада Болградського району долучилася до театрального мистецтва

Вже чотири місяці в Теплицькій громаді діє театральнй колектив «Діти Мельпомени». Про це повідомляє видання “Махала” з посиланням на пресслужбу громади.

Колектив створений на базі Теплицького ліцею з початковою школою та гімназією. Керівником театральної студіє є  Наталія Ткаченко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту з виховної роботи закладів загальної середньої освіти та навчально-методичного забезпечення закладів дошкільної освіти Теплицької сільської ради.

Нещодавно колектив зіграв виставу під назвою «Театр відчиняє двері», яка стала значною подією в культурному житті громади. Артисти представили уривки з відомих творів світових та українських  авторів – драми Шекспіра «Ромео та Джульєтта»,  драми – феєрії Лесі Українки «Лісова пісня»,  п’єси Івана Котляревського «Наталка  Полтавка»,  п’єси Григорія Квітки – Основ’яненка «Сватання на Гончарівці»,  п’єси Михайла Старицького «За двома зайцями».

На сцену разом з керівником театрального колективу Наталією Ткаченко  вийшли  актори – Олександр Маджос, Богдан Гордієнко, Ольга Дебіляк, Вікторія Севенюк, Анна Георгієва, Олександр Манжос, Марія Кузнєцова, Ростислав Нагорняк; Дар’я Кістол, Христина Гордієнко.

Видучим вистави став  вчитель Теплицького ліцею Сергій Фурдуй.

«Я вдячна дітям за можливість зануритися в інші світи та пережити емоції разом із героями, яких вони грають. Театр  надихає нас бачити світ з іншого ракурсу та розвивати свою творчість. Глибокі переживання персонажів допомагають краще розуміти інші погляди на життя та проблеми. Ми вдячні вам, наші глядачі, адже без вас наша робота не мала б сенсу» , – зазначила Наталія Ткаченко.

Поділитись
Зараз читають