Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Розслідування щодо екскерівника Болградської ЦРЛ, якого підозрюють у розтраті бюджетних коштів, завершено, справу направили до суду

14 Червня 2024 10:43
Тетяна Терзі
<strong>Розслідування щодо екскерівника Болградської ЦРЛ, якого підозрюють у розтраті бюджетних коштів, завершено, справу направили до суду</strong>

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього гендиректора одного з медичних комунальних підприємств Одеської обласної ради за фактом розтрати коштів медзакладу. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Слідством встановлено, що обвинувачений у березні 2022 року, без проведення тендеру, уклав дві угоди з постачальником про закупівлю медичних матеріалів, призначених для контролю та запобігання кровотечі під час надання невідкладної медичної допомоги за ціною більш ніж вдвічі вище ринкової.

Переплата на закупівлі склала понад 900 тис гривень. З метою відшкодування завданої кримінальним правопорушенням шкоди пред’явлений позов.

Нагадаємо, «Махала» знайшла тендер, який зацікавив правоохоронців. Згідно інформації на Prozorro договір на отримання послуг підписав в.о. генерального директора Олександр Михайленко.

Олександр Михайленко очолював Болградську центральну районну лікарню з 2018 по 2021 рік. За цей час з ним було пов’язано декілька публічних скандалів.

Поділитись
Зараз читають