Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Дітям весело, дорослим смачно: у Саф’янівській громаді відбувся благодійний ярмарок

27 Серпня 2023 11:54
Олександра Сергєєва
<strong>Дітям весело, дорослим смачно: у Саф’янівській громаді відбувся благодійний ярмарок</strong>

Вчора, 26 серпня, у Саф’янівській територіальній громаді пройшов благодійний ярмарок на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України. Про це повідомили у пресслужбі Саф’янівської ТГ.

Господині громади організували справжній пір – мешканці могли придбати пиріжки з різноманітною начинкою, рогалики, міліну, роговачки, мамалигу та інші страви. Також всі охочі мали змогу придбати за приємними цінами виноград від ПП “Агроінком” та органічну продукцію від ТОВ “Дунайський аграрій”.

Чимала черга зібралася й біля столу з витворами ручної роботи, де були представлені картини з бісеру та різноманітні прикраси.

Маленьких мешканців громади також не залишили буз уваги – вони розважалися на гірках та батутах, а найсміливіші – на справжніх конях.

Коли дорослі поїли, а діти награлися, на усіх присутніх чекав святковий концерт, на якому виступали творчі колективи громади.

Увесь захід тривав близько трьох годин, однак сума, яку вдалося зібрати, перевищила усі сподівання. Загалом на підтримку ЗСУ мешканці пожертвували 144 333 гривні та 600 $.

Поділитись
Зараз читають