Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

СПРОСТОВУЄМО ФЕЙК: В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ СПОРТИВНІЙ ШКОЛІ НЕМАЄ ВІЙСЬКОВИХ

25 Липня 2022 19:37
Тетяна Терзі
СПРОСТОВУЄМО ФЕЙК:  В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКІЙ СПОРТИВНІЙ ШКОЛІ НЕМАЄ ВІЙСЬКОВИХ

Білгород-Дністрвський міський голова Віталій Граждан відвідав міський стадіон і показав в прямому ефірі, що на стадіоні немає ЗСУ.

Віталій Граждан вдався до цього після того, як телеграм-канали почали  розповсюджувати  інформацію  з сайту міністерства обороні росії  про те, що нібито в будівлі Білгород-Дністровської міської спортивної школи розміщуються “бойовики”,  військова техніка ЗСУ, а підходи до стадіону заміновані.

Аби спростувати  російський фейк Віталій Граждан пройшовся стадіоном, всіма приміщеннями спортивної школи  і в прямому ефірі показав, що тут немає ні техніки  ЗСУ, ні особового складу.

Такі ворожі інформаційні вкиди налякали мешканців Білгород-Дністровьского. Тому, як сказав голова громади, зараз в спортшколі немає вихованців, тільки тренери і працівники школи. 

Під час ефіру мер показав підтрибунні приміщення стадіону, роздягальні і вбиральні – у жодній з кімнат не було навіть натяку на присутність військових.

“Якщо ви потім скажете, що тут були військові, то  лицемірство буде переповнювати.  Територія тут вільна, більш того, через появу цієї новини батьки дітей, які повинні були сьогодня прийти на тренування, не відпустили   дітей. Дітей немає зараз. Я б теж не відпустив свою дитину”, – звернувся до росіян Віталій Граждан.

Жителі міста активно обговорювали цю новину, відмітили, що в школі зроблений гарний ремонт, є всі умови для тренування. Вони виказали занепокоєння спортивним закладом, який так зацікавив росію, і сподіваються, що вони не завдадуть йому шкоди.

Тетяна Терзі

Поділитись
Зараз читають