Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Спортсмени півдня увійшли до збірної з гандболу Одеської області та представлятимуть Україну на Всесвітній Гімназіаді у Бахрейні

19 Вересня 2024 13:53
Валерій Гайдаржи
Спортсмени півдня увійшли до збірної з гандболу Одеської області та представлятимуть Україну на Всесвітній Гімназіаді у Бахрейні

Збірна спортсменів з Одеської області отримали нагороди від Федерації гандболу Одеської області за перемогу в VI літній Гімназіаді України з гандболу. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на Кубейську сільську раду.

В місті Бровари Київської області відбулась VI літня Гімназіада України з гандболу серед юнаків 2007-2009 років народження. Участь у змаганнях взяли команди з Одеської, Миколаївської, Волинської, Полтавської та Сумської областей. 

Збірна команда Одеської області в складі 16 спортсменів здобула перше місце та виборола право представляти Україну на Всесвітній гімназіаді, що проходитиме у Бахрейні. У цих змаганнях візьмуть участь близько 5000 школярів із 80 країн світу. 

Учасниками команди стали учні п’яти навчальних закладів області:

  • Олександр Влах та Максим Мошул – (Кубейський ліцей ім. О. Теодора-Балана)
  • Евгеній Іхтіяр – (ОЗО «Кубейський ліцей») 
  • Олександр Ізман, Олексій Фальшук, Вадим Харчук, Богдан Ліменчук, Георгій Тарнавський, Артем Багно, Степан Мацюх, Денис Афонічкін – (ЗЗСО №1 м. Южне) 
  • Олександр Юрчішин, Ростислав Кондибко, Олександр Бєлов, Костянтин Кондибко – (Авторська школа ім. М.П. Ґузика)
  • Олександр Гоцуляк – (ЗЗСО №4 м.Южне)

До цих змагань гандболістів готували головний тренер юнацької збірної України U-18 з гандболу Віталій Халюза, тренерка з міста Южний Ірина Фунтова та тренер з села Кубей Михайло Устуянов. 

“Вибороти перше місце на таких змаганнях – це результат наполегливої роботи, відданості та командного духу. Я відчуваю величезну гордість за всю команду. Кожен з нас виклався на всі 100 відсотків, і наше спільне прагнення перемогти принесло свій результат. Хоч змагатися на такому рівні завжди складно, але ми показали, що разом можемо долати будь-які труднощі. Велика подяка тренерам за їхню підтримку та віру в наші сили”, – поділився враженнями з інтернет-виданням “Махала” учасник команди Евгеній Іхтіяр. 

Фото Кубейської сільської ради та Одеського обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту.

Поділитись
Зараз читають