Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

СПОРТСМЕНКА З БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ПРОДОВЖУЄ ПІДКОРЮВАТИ СПОРТИВНИЙ ПРИБАЛТІЙСЬКИЙ ОЛІМП

01 Серпня 2022 10:59
Софія Чебан
СПОРТСМЕНКА З БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ  ПРОДОВЖУЄ ПІДКОРЮВАТИ СПОРТИВНИЙ ПРИБАЛТІЙСЬКИЙ ОЛІМП

В Республіці Латвія з 28 по 30 липня проходив турнір з боксу, в якому взяла участь вихованка Арцизької ДЮСШ, член Федерації Боксу Одеської області, член молодіжної збірної країни, Майстер спорту України, Анастасія Коваленко. Про це повідомляє перший тренер спортсменки, тренер-викладач секції боксу Арцизької ДЮСШ Владислав Лозанюк, пише Болградська РВА.

«За географією учасників — захід можна порівняти з чемпіонатом країн Прибалтики. – розвопідає Владислав Михайлович. — У пошуках конкурентних боїв, Насті довелося боксувати у більш важкій ваговій категорії, до 57 кг (вага нашої спортсменки 52 кг). Так, їй довелося змагатися з досвідченими та добре підготовленими дівчатами, рівня чинних чемпіонок своїх країн та призерів Європейських першостей».

За підсумками проведених боїв, Анастасія гідно виступила, здобувши перемоги у вкрай важких поєдинках

.Анастасія Ковалено повертається зі змагань до Юрмали, де продовжить підготовку у тренувальному таборі «Jana Rovica Boksa Clubs» до середини серпня.

Нагадаємо, що на початку літа Анастасія Коваленко приймала участь у турнірі “International Boxing Tournament PALANGA MAYOR’S CUP 2022», де зайняла друге місце.

Поділитись
Зараз читають