Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

СПІВАЧКА З БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ВДРУГЕ СТАЛА УЧАСНИЦЕЮ РЕАЛІТІ-ШОУ В БОЛГАРІЇ

08 Вересня 2022 11:19
Тетяна Терзі
СПІВАЧКА З БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ВДРУГЕ СТАЛА УЧАСНИЦЕЮ РЕАЛІТІ-ШОУ В БОЛГАРІЇ

Уродженка села Городнє Болградського району Лілія Семкова стала учасницею 8-го сезону болгарського телевізійного шоу «Ферма», яке транслюється на телеканалі bTV.

«Безумно щаслива і схвильована тим, що переступаю поріг «Ферма»-8. Від щирого серця хочу, щоб ви подивилися і підтримали мене в цій дивовижній пригоді, яка відбувається для мене вдруге… Як у четвертому сезоні улюбленого реаліті-шоу, так і зараз буду сама собою, і моя місія знову полягає в тому, щоб зберегти болгарське у наших серцях і душах», – написала Лілія на своїй сторінці в фейсбуці.

Цього року слоган передачі звучить як «Міст у часі», адже в цьому сезоні адміністрація шоу зібрала всіх героїв, які приймали вже участь в шоу в минулих сезонах.

«Старі герої подарують телеглядачам нові надії» – впевнені на телеканалі bTV.

Тож і уродженка села Городнє вже відома болгарському телеглядачеві. Ліля стала популярною завдяки участі в четвертому сезоні «Ферми». На шоу вона навчилася працювати нарівні з чоловіками, виживати в складних умовах і готувати для всіх фермерів. Однак тоді їй не вистачило впевненості в собі і внутрішні комплекси не дали Лілі дійти до фіналу.

«Тільки коли я одягла костюм і подивилася в дзеркало, я зрозуміла, що я не маленька невпевнена дівчинка, а красива, сильна жінка», — каже Лілія.

Після участі у шоу кар’єра Лілії пішла в гору, але зустріти кохання дівчина все ще не змогла.

«Я відчуваю любов людей, але особисто мені дуже самотньо. Я не знайшла людину поруч і ще не створила сім’ю, але відчуваю, що готова до цього і хочу цього», – стверджує вона.

Подивитися відеовізитку Лілі можна на сайті шоу за посиланням.

«Ферма» — це телевізійний реаліті-конкурс, який успішно транслюється в понад 50 країнах світу. Після семи сезонів у Болгарії «Ферма» зарекомендувала себе як найпозитивніше телевізійне реаліті-шоу на болгарських хвилях і єдиний подібний формат, який використовує тему землі та природи, споконвічні болгарські цінності, традиції та ремесла.

Кожен із сезонів шоу «Ферма» концентрувався або на певному історичному періоді, або на національно-культурній тематиці. Наприклад, у першому сезоні учасникам довелося прожити 3 місяці далеко від цивілізації та без її благ – без електрики, водопроводу та засобів зв’язку. У третьому, учасникам довелося самостійно збудувати ферму, а в шостому – будували у підніжжя гори Витоша храм.

Переможець реаліті-шоу отримає приз у розмірі 100 тисяч болгарських левів. А це майже 2 млн. гривень.

Поділитись
Зараз читають