Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Спільними зусиллями крокуємо до перемоги: Саф’янівська громада придбала два автомобілі для ЗСУ

24 Вересня 2023 13:02
Олександра Сергєєва
Спільними зусиллями крокуємо до перемоги: Саф’янівська громада придбала два автомобілі для ЗСУ

Нещодавно в Сафʼянівській громаді провели низку благодійних заходів, на яких збирались кошти, щоб допомогти українським військовим боронити рідну землю від ворога. Мешканці громади дуже активно долучилися до усіх благодійних зборів та ярмарок, завдяки чому вдалося зібрати досить суттєву суму. Про це повідомили у пресслужбі громади. 

Так, на благодійному ярмарку на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України, який пройшов нещодавно у селі Броска, вдалось зібрати 144 333 гривні та 600 $!

А в рамках акції «Перше вересня без квітів», завдяки активній участі батьків учнів, освітяни зібрали ще 162 106 грн. 

Загалом, спільними зусиллями мешканців громади, вдалось закупити два автомобілі.

Один автомобіль, Mitsubishi L200, вже передали воїну-земляку з села Кам’янка, який боронить країну на найзапекліших ділянках фронту. Крім того, бійцю та його побратимам передали продукти харчування, засоби гігієни та смаколики від школярів громади. Інший автомобіль, Opel Frontera, очікує на свого нового власника-військового.

Керівництво громади анонсувало, що це далеко не усе, що отримають воїни. До відправлення на фронт вже готується нова партія допомоги.

Нагадаємо, це далеко не перший раз, коли Сафʼянівська громада передає вагому допомогу бійцям ЗСУ. В травні сільська рада та центральна лікарня закупили для воїнів-земляків два позашляховики Nissan Navara. Загалом колектив Сафʼянівської центральної лікарні з першого дня повномасштабного вторгнення активно допомагає армії. Станом на березень 2023 року відомо, що медичні працівники передали на фронт 10 автомобілів. Сьогодні ця цифра є звісно ж більшою.

Поділитись
Зараз читають