Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Солдат з Плахтіївської громади отримав «Золотий хрест» за мужність та  відвагу

22 Березня 2024 15:15
Алла Корінь
Солдат з Плахтіївської громади отримав «Золотий хрест» за мужність та  відвагу

Уродженець села Ярославка Плахтіївської громади Олександр Ткачук, який зараз боронить Україну, отримав високу відзнаку. Про це «Махалі» розповіли односельці військового.

Маємо за честь привітати з нагородою справжнього воїна, мужнього захисника, нашого земляка Ткачука Олександра Валентиновича, якого сьогодні було відзначено почесним нагрудним знаком  Головнокомандувача Збройних Сил України ” Золотий хрест”“, –  відреагував на подію учнівсько- вчительський колектив Ярославського ЗЗСО Плахтіївської сільської ради, де навчався Олександр.

Це не перша нагорода солдата Ткачука. В 2023 році він отримав пам’ятну відзнаку командира 122 ОБР ТРО “На захисті та обороні”.

«Олександре, пишаюся, що навчала тебе, що знаю тебе, як справжнього товариша, якого любили і люблять друзі. Рідненький, повертайся живим! Нехай Господь береже тебе! Нехай Янгол Охоронець буде завжди поруч», –  відгукнулася вчителька воїна Тетяна Ходос.

В закладі освіти про новину дізналися одними з перших, бо постійно тримають зв’язок з своїми земляками – воїнами ЗСУ. Сільський заклад освіти у Ярославці у всі часи вважали осередком українських традицій та патріотизму.

Поділитись
Зараз читають