Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Скільки золотих та срібних медалістів випустила Болградська громада у 2023 році

06 Липня 2023 12:00
Софія Чебан
Скільки золотих та срібних медалістів випустила Болградська громада у 2023 році

Вже другий навчальний рік свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти випускники отримують в умовах війни, але дякуючи Богу та Збройним силам України сьогодні діти району можуть у тиші та спокої відмітити свої випускні вечори. 

Дівчата одягли святкові сукні, хлопці – костюми. Шкільний вальс, квіти, вручення грамот і медалей, фото з батьками і улюбленими вчителями. У 2023 році зі стін ліцеїв громади випустилися 182 учня. 

 Скільки золотих та срібних медалей отримали випускники Болградської громади “Махала” дізналася у Тетяни Мединської, консультантки КУ “Болградського центру професійного розвитку педагогічних працівників. 

У 2023 році навчальні заклади громади випустили вісім медалістів. Сім випускників отримали золоті медалі та один – срібну”, – розповіла Тетяна Мединська. 

Три золоті медалі отримали випускники Болградського ліцею №2 – Ірина Гриченлійська, Віталій Кисьовський та Валерія Мунтянова. Одну золоту медалістку  Дарину Вачеву випустив Виноградівський ліцей імені О.О. Банєва. Також трьома золотими медалями були нагороджені випускники опорного закладу “Болградський ліцей”  – Аміна Кройтор,  Владислав Кулаксиз та Аліна Нікіта. Срібна медалістка  Тетяна Грекова випустилась цього року з Залізничненського ліцею.
Вітаємо всіх випускників із закінченням прекрасного етапу у житті. Бажаємо успіхів у новому, ще цікавішому етапі. Хай все у вас получиться! 

Зазначимо, що у 2021 році свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти отримали 180 випускників Болградської громади, з них п’ять золотих та три срібних медалістів. А у 2022  – 163 випускника, з них дев’ять золотих медалістів та один  срібний. 

На фото випускники Виноградівського ліцею ім.О.О.Банєва

Поділитись
Зараз читають