Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Що відомо про стан постраждалих внаслідок російської атаки одеситів?

16 Березня 2024 09:56
Ганна Ковальова
Що відомо про стан постраждалих внаслідок російської атаки одеситів?

За останніми даними 15 березня від російських ракет “Іскандер-М”, які прилетіли в спальний район Одеси, постраждало 75 осіб, у тому числі 20 осіб загинуло. Станом на ранок 16 березня у медзакладах перебувають на лікуванні 40 одеситів. Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

“Станом на 9 ранку у медзакладах продовжують лікування 40 людей, постраждалих внаслідок вчорашньої ракетної атаки. З них 9 поранених у важкому стані”, – повідомив Олег Кіпер.

На місці події зранку продовжують працювати аварійні та комунальні служби, аби повернути в домівки одеситів світло та газ.

Нагадаємо, армія РФ завдала ракетного удару близько 11 години дня 15 березня. Коли рятувальники та лікарі прибули на місце події та почали роботи з розбору завалів, гасіння вогню, пошуку постраждалих і надання їм допомоги, ворог повторно спрямував ракету у це саме ж місце. 

Сьогодні в місті та області оголошено жалобу за 20 загиблими, внаслідок наймасовішого за кількістю жертв російського теракту в Одесі. 

Поділитись
Зараз читають