Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ще два навчальних заклади Болградського району повернулися до очного навчання

18 Жовтня 2023 15:15
Олександра Сергєєва
Ще два навчальних заклади Болградського району повернулися до очного навчання

У селі Баннівка Василівської громади завершилися роботи з облаштування найпростіших укриттів у дитячому садку та школі. 17 жовтня свої двері для дітлахів нарешті відкрили Баннівський ЗЗСО та заклад дошкільної освіти ясла-садок «Колосок». Про це повідомили у Болградській райдержадміністрації.

У дитячому садку за кошти місцевого бюджету відбудовано найпростіше укриття на 70 осіб. На будівництво захисної споруди з місцевого бюджету виділили 1,5 млн грн.  Нарешті маленькі жителі зможуть повернутися до дитячого колективу, адже майже два роки, що триває війна, діти навчалися дистанційно. 

Школярів також не залишили осторонь – вчора усі учні змогли повернутися за парти. До цього навчальний процес проходив у змішаному форматі – частина відвідувала школу, частина здобувала освіту онлайн.

Щоб створити безпечний простір, який зміг би одночасно вмістити усіх учнів та персонал, громада господарським способом облаштувала додаткове укриття, яке пройшло усі необхідні перевірки та вже введено в експлуатацію.

Дуже добрі новини. Сподіваємося, що скоро усі заклади району перейдуть на очну форму навчання. 

Поділитись
Зараз читають