Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Шахрайка з Ізмаїльського району на продажі неіснуючого мотоциклу заробила понад 200 тисяч гривень 

Шахрайка з Ізмаїльського району на продажі неіснуючого мотоциклу заробила понад 200 тисяч гривень 

«Бізнесвумен» виставила в інтернеті оголошення про продаж мотоцикла, якого на справді не мала, і ошукала дев’ятьох людей. Правоохоронці викрили шахрайку та повідомили їй про підозру. За скоєне їй загрожує від штрафу до позбавлення волі. Про це повідомили у поліції. 

Жінка зі своїм знайомим розмістила у кількох соціальних мережах оголошення про продаж неіснуючого мотоцикла, а коли до неї телефонували потенційні покупці, просила перерахувати на картку передоплату. 

Коли на рахунок поступали кошти від довірливих громадян, жінка переставала виходити на зв’язок. У такий спосіб вона ошукала дев’ятьох жителів різних областей України на суму майже 215 тисяч гривень.

Під час обшуків у домоволодінні шахрайки, коштів правоохоронці не знайшли, адже вона встигла все витратити. Але було знайдено і вилучено речові докази, які доводять її причетність до скоєного злочину.

За шахрайство вчинене повторно групою осіб жінці загрожує штраф від 51 до 68 тис. гривень або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Матеріали щодо напарника жінки поліцейські виділили в окреме провадження, оскільки кількість ошуканих ним громадян значно більша і ще встановлюється.

Поділитись
Зараз читають