Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Село Фурманівка Кілійської громади отримало нового старосту: хто ним став?

10 Серпня 2024 17:01
Наталя Іванова
Село Фурманівка Кілійської громади отримало нового старосту: хто ним став?

В Кілійській міській раді відбулася 50-та чергова сесія. На ній депутати затвердили розпорядження Кілійського міського голови, яким поклали обовʼязки старости Фурманівського старостинського округу №7 на мешканця громади Бойченка Михайла. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на відповідне рішення.

Згідно з документом село перебувало без керівництва понад два роки, оскільки попередня староста Наталя Дибченко була звільнена згідно з розпорядженням Кілійського міського голови від 23.05.2022р. № 66/К.

19 липня 2024 року очільник Кілійської громади Вʼячеслав Чернявський підписав розпорядження № 109/К «Про покладання обов’язків старости на території Фурманівського старостинського округу № 7 на старосту виконавчого комітету Кілійської міської ради Бойченка М.А.». Це розпорядження й схвалили депутати, одноголосно проголосувавши за затвердження розпорядження.

Що відомо про нового старосту села Фурманівка?

Староста села Фуранівка Михайло Бойченко. Фото: Вʼячеслав Чернявський

Згідно з інформацією, яка розміщена на офіційному сайті Кілійської громади, Михайло Анатолійович Бойченко вже має досвід роботи на подібній посаді, оскільки у листопаді 2020 року був призначений на посаду в.о.старости села Червоний Яр, а згодом, в серпні 2021 року став старостою села Червоний Яр.

Михайло Анатолійович – уродженець міста Кілія. Йому 46 років. Він має вищу освіту: у 2004 році закінчив Ізмаїльський Державний Гуманітарний Університет, отримав кваліфікацію вчителя української мови та літератури, зарубіжної літератури та історії. А з 2010 по 2011 роки навчався в Одеському Державному Економічному Університеті, отримав кваліфікацію менеджер – економіст за спеціальністю менеджмент організацій і адміністрування.

За плечима чоловіка чималий досвід роботи: він багато років присвятив держслужбі, працюючи в Кілійській РДА (ще до укрупнення районів). Також понад 10 років обіймав посаду редактора редакції районного телерадіомовлення «Кілія-Контакт».

Головне фото: Алла Головачова

Поділитись
Зараз читають