Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Саратські воїни отримали від земляків посилки, що зігрівають душу й тіло

13 Грудня 2023 18:05
Алла Корінь
Саратські воїни отримали від земляків посилки, що зігрівають душу й тіло

Днями Саратська громада відправила на фронт до захисників-земляків предмети обігріву, смаколики та листи з дитячими малюнками та побажаннями. Відповідь не змусила себе довго чекати. До громади надійшов лист-відеозвернення від воїнів зі словами подяки за підтримку і турботу.

Про це повідомляє інтернет-видання “Махала”.

До Саратщини звернувся військовослужбовець Федір Окулов: “Ми, бійці штурмового підрозділу особливого призначення “Цунамі”, щиро дякуємо усім, хто організував та долучився до цієї допомоги! Свічки, ковдри та теплі речі зігріватимуть нас в морози, смаколики та сало підтримають бойовий настрій, а дитячі листи наповнюють теплом наші серця! Це все надає нам сил нещадно бити ворога та наближає нас до Перемоги! Бережіть себе! Вірте в нас! Слава Україні!”.

Наостанок хлопці ще й попросили вибачення за свій зовнішній вигляд.

“Вибачте за такий вигляд. Зазвичай такі відео знімають в чистенькій формі й новенькій екіпіровці, зі зброєю. Але ми тільки повернулись із завдання, екіпіровка зараз в стані “не для зйомки”, і форма теж”, – зазначив Федір Окулов.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що учні навчальних закладів Болградщини доєдналися до благодійної акції «Привітай Захисника України».

Поділитись
Зараз читають