Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Сарата попрощалася з відомою вчителькою школи мистецтв

28 Березня 2024 10:00
Алла Корінь
Сарата попрощалася з відомою вчителькою школи мистецтв

В Сараті провели в останню путь відому вчительку, волонтерку Тетяну Гулєша. Про це повідомляє видання «Махала».

Тетяна народилася й виросла у Сараті, тут закінчила загальноосвітню школу. Отримала вищу музичну освіту та працювала викладачем фортепіанного відділу у місцевій мистецькій школі.

Ми втратили молоду, талановиту, креативну, чуйну та привітну колегу, людину відкритої та доброї душі. Підготовані нею концертні програми, виступи її учнів викликали щире захоплення. З нею завжди було приємно і працювати, і спілкуватися“, – повідомив колектив школи.

Тетяна була також активною волонтеркою, працювала в громадській організації “Злагода”.  

«Тетяна від початку була співорганізатором нашого центру волонтерської допомоги. Віддавала душу і серце, підтримувала і надихала, зберігала спокій і впевненість, що все буде добре“, – розповіла голова громадської організації “Злагода” Ольга Небога

Оточуючі згадують Тетяну як позитивну, життєрадісну, доброзичливу людину. Вона вирісла в родині лікарів, яку поважали в Сараті. Тетяна й свою сім’ю – чоловіка та двох дітей – зігрівала та осявала турботою та любов’ю. А ще вона була по-справжньому чарівною, красивою та стильною жінкою.

Останні роки вона боролася із важкою хворобою. Мало хто знав про це, бо з природньої інтелігентності та делікатності вона не обтяжувала нікого своїми проблемами.

У четвер, 28 березня, Сарата провела Тетяну в останню путь. Їй було 46 років.

Поділитись
Зараз читають