Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

РУМУНСЬКІ ПОЛІТИКИ ВІДВІДАЛИ ОДЕЩИНУ

26 Червня 2022 14:00
Тетяна Терзі
РУМУНСЬКІ ПОЛІТИКИ ВІДВІДАЛИ ОДЕЩИНУ

Керівництво Одеської обласної рада та військової адміністрації зустрілося з депутатом Європейського парламенту Владом Георге та депутатом  Національного парламенту Румунії Філіпом Гаварняну. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

Депутат Європейського парламенту Влад Георге передав вітання Максиму Марченку від президента Європейського парламенту Роберти Метсоли та в знак визнання європейської перспективи України вручив Начальнику Одеської обласної військової адміністрації Прапор Європейського Союзу.

«Дякую, за таку почесну відзнаку – Прапор Євросоюзу – це нагорода для всієї Одещини, це визнання вкладу усіх одеситів у відстоювання європейських цінностей. Переконаний, що Україна буде гідним і повноправним членом Європейського Союзу. А український та європейський прапори будуть разом і тоді, коли ми спільно будемо відбудовувати нашу державу після цієї війни» – сказав Начальник  Одеської ОВА Максим Марченко.

Також делегація відвідала два медичні заклади Одеси, щоб окреслити нові напрямки допомоги від Румунії та Європарламенту в цілому.

Нагадаємо, нещодавно Роздільнянська районна лікарня отримала мобільний шпиталь від Румунії.

Поділитись
Зараз читають