Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Розпочався довгоочікуваний ремонт підйому на дорозі Виноградівка – Владичень

16 Червня 2023 14:58
Ганна Ковальова
Розпочався довгоочікуваний ремонт підйому на дорозі Виноградівка – Владичень

Стартували ремонтно-відновлювальні роботи на підйомі у селі Виноградівка Болградської громади. Про це повідомила Болградська міська рада.

Першочергово планують відремонтувати найбільш аварійну ділянку в 650 метрів.

Служба місцевих автомобільних доріг встановила, що орієнтовна вартість робіт на ділянці (підйомі) у селі Виноградівка довжиною 650 м становитиме 12 780 000 гривень.

Рішенням 55-ї сесії з міського бюджету Болградської громади шляхом співфінансування депутати виділили 10 мільйонів гривень. 

Після чого Служба місцевих доріг, з метою збільшення обсягів виконання робіт, виділило ще 5 мільйонів гривень (субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам), з яких 3 млн 500 тис. гривень – на проведення робіт з експлуатаційного утримання ділянки по вулиці Владиченська у селі Виноградівка та 1 млн 500 тис. гривень – на проведення робіт з експлуатаційного утримання ділянки по селу Владичень автодороги Виноградівка-Котловина-Нагірне-Орлівка.

Нагадаємо, ця дорога перебуває в незадовільному стані, особливо підйом від села Виноградівка, який дуже небезпечний, а взимку і взагалі міг стати непроїзним.

Фото Болградської міської ради

Поділитись
Зараз читають