Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Ренійські волонтери відкрили терміновий збір на автомобіль для воїна-земляка

13 Жовтня 2023 13:15
Олександра Сергєєва
Ренійські волонтери відкрили терміновий збір на автомобіль для воїна-земляка

Команда волонтерів «БлагоДаря» на чолі з підприємицею Тетяною Голуб постійно допомагає мешканцям, які потрапили у біду та потребують допомоги. З початком війни багато ренійців взяли до рук зброю та пішли захищати свою країну від ворога. Тож, благодійники не могли пройти повз прохання воїна-земляка, якому наразі вкрай необхідне авто, для несення служби. Про це повідомила Тетяна Голуб у своїх соцмережах. 

Автомобіль потрібен воїну В’ячеславу Чумаку, для якого війна розпочалася ще у 2014 році. Чотири роки захисник боронив схід країни від загарбників у зоні АТО. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення воїн був вдома, однак всидіти на місці не зміг – наступного ж дня, 25 лютого, він поїхав Донеччину.

І ось, майже два роки, він перебуває у самому пеклі фронту. За цей час він отримав не одну контузію та чисельні поранення кінцівок, однак після лікування завжди повертався на фронт, до своїх друзів-побратимів. Бо є обов’язок! Він має захищати свою сім’ю і свій дім.

Зараз В’ячеславу та його побратимам вкрай потрібен пікап, щоб зручно вивозити поранених з поля бою. Цей автомобіль дасть змогу врятувати сотні життів українських воїнів. Його ціна становить 200 тисяч гривень. 

Не залишайтеся осторонь! Навіть невелика сума може врятувати багато життів. 

Долучитися до збору можна за реквізитами: 5375 4112 0925 6143.

МОНОБАНКА

Поділитись
Зараз читають