Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Реконструкція будівлі Арцизького ліцею №5 з початковою школою та гімназією за майже 100 млн грн відкладається: причини

05 Липня 2024 13:20
Тетяна Терзі
Реконструкція будівлі Арцизького ліцею №5 з початковою школою та гімназією за майже 100 млн грн відкладається: причини

Відділ освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради, який є замовником реконструкції будівлі Арцизького ліцею № 5 з початковою школою та гімназією, прийняв додаткову угоду про розірвання договору з підрядником на виконання робіт. Про це видання «Махала» дізналася з сайта державних закупівель Prozorro.

Це відбулося після того, як Південний офіс Держаудитслужби повідомив про початок моніторингу процедур закупівель, надіславши замовнику Запит про надання пояснення. Згодом Південний офіс Держаудитслужби розмістив результати моніторингу закупівлі.

Повідомляється про виявлення наступних порушень:

  1. Не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону.
  2. Інші порушення законодавства у сфері закупівель (За результатами аналізу питання розгляду тендерної пропозиції встановлено порушення вимог пункту 43 Особливостей.)
  3. Ненадання інформації, документів у випадках, передбачених законом.

Замовник може оскаржити результати моніторингу закупівлі до 19 липня.

Замовник в особі відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради дав наступні пояснення, які стали причиною розіврання договору з підрядником: «Замовник та Виконавець дійшли згоди припинити зобов’язання за Договором № OD06A_01_W від 06.06.2024 р до закупівлі Реконструкція будівлі Арцизького ліцею № 5 з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради, розташованого за адресою: Одеська обл., Болградський район, м. Арциз, вул. Свободи 115, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника».

Нагадаємо,  предметом закупівлі є реконструкція будівлі Арцизького ліцею № 5 з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради. Вартість робіт складає 99 266 281,00 грн. Єдиним учасником торгів, а відповідно й переможцем, стало ТОВ “Моноліт-Центр”, яке має юридичну адресу в Харкові та філіал в Києві.

До відома, після реконструкції ліцей мав повністю змінитись на сучасну будівлю.

На фото проєкт реконструкції будівлі.

Поділитись
Зараз читають