Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Понад рік провели у полоні: Кілія зустріла з реабілітації своїх захисників

11 Липня 2023 16:48
Ганна Ковальова
Понад рік провели у полоні: Кілія зустріла з реабілітації своїх захисників

Сьогодні у Кілійській громаді велике свято – додому повернулись двоє військовослужбовців, які потрапили у полон в перший день повномасштабного вторгнення на острові Зміїний. Про це повідомили у Кілійській міській територіальній громаді. 

Захисники Олександр Компанієць та Євген Котляренко – військовослужбовці Ізмаїльського прикордонного загону. Хлопці повернулись з ворожого полону 11 червня. Після місяця реабілітації вони нарешті змогли приїхати в рідне місто та обійняти своїх родичів та друзів.

Євгена вдома чекала дружина та двоє маленьких дітей, а Олександра – батьки, брат та кохана дівчина. Окрім них, на повернення прикордонників чекали без перебільшення всі мешканці Кілії.

Містяни з квітами та державними символами зустріли колишніх військовополонених на автостанції, куди вони автобусом приїхали з Одеси. Також зустрічали їх й побратими – Андрій Владиченко та Євген Коновка, захисники Зміїного, які були звільнені з ворожого полону 24 листопада 2022 року та вже повернулися на службу.

Зазначимо, 11 червня також з полону було звільнено захисника з Болграда Олександра Лунгу. У неділю військовий приїхав з реабілітації до Одеси, де на нього чекали його четверо дітей.

Вітаємо хлопців вдома!

Поділитись
Зараз читають