Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Понад добу блукали болотами: у Білгород-Дністровському районі закохана пара ледь не загинула у плавнях

20 Серпня 2024 13:15
Олександра Сергєєва
Понад добу блукали болотами: у Білгород-Дністровському районі закохана пара ледь не загинула у плавнях

Пара хотіла дістатися до Одеси оминувши КПП на трасі Одеса-Рені, однак заблукала у заростях очерету та опинилася у пастці серед водно-болотних угідь. Про це повідомила пресслужба Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

29-річна мешканка Одеси приїхала до свого 37-річного коханого, який проживав у одному з сіл Білгород-Дністровського району. Пара хотіла почати жити разом в Одесі, однак чоловік загубив свій паспорт, без якого він не зміг би пройти контрольний пост на трасі Одеса-Рені. Тож закохані не вигадали нічого краще, аніж пройти пішки в обхід через плавні. 

Однак опинившись у плавневій системі серед заростей очерету, мандрівники швидко загубилися. Чоловік та жінка понад добу долали густі зарості та непролазні болота, аж поки не зневірилися у своїх силах. Виснажені та знесилені вони змогли знайти телефонний зв’язок та зателефонували в поліцію. 

Поліцейські  негайно сповістили про пригоду прикордонників, які за допомогою дронів знайшли чоловіка та жінку і визволили їх з очеретяних хащів.

Медична допомога їм не знадобилося. Вже перебуваючи у безпеці чоловік розповів, що знаходячись серед хащів він зробив пропозицію руки і серця своїй обраниці.

Тож для пари все закінчилося майже добре, однак адміністративні проколи довелося скласти, адже шлях закоханих пролягав через територію Молдови, а це кваліфікується як спроба незаконного перетину кордону. 

Поділитись
Зараз читають