Інтернет-видання Бессарабії
Пошук

Понад 33 млн – на підтримку Сил безпеки та оборони: ренійські депутати ухвалили рішення

18 Серпня 2024 10:00
Микола Григораш
Понад 33 млн – на підтримку Сил безпеки та оборони: ренійські депутати ухвалили рішення

Ренійська міська рада внесла зміни до Програми підтримки Сил безпеки та оборони України та інших правоохоронних органів у 2024-2026 роках, затвердженої 15 березня цього року. Відповідне рішення депутати ухвалили на черговій сесії 16 серпня.

Зокрема, з бюджету Ренійської міської територіальної громади виділено 1295,9 тис. грн на придбання для військової частини на безоплатній та безповоротній основі основних засобів забезпечення, а саме: засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) у кількості 4 одиниць, 10-ти підривних машин «Вихор» та 15 радіостанцій «Motorola».

Передбачено надання субвенції у сумі 970,9 тис. грн на придбання основних засобів для військової частини, а саме НРК (наземного роботизованого комплексу) «Воля-Е» у кількості 2 штук та такої ж кількості причепів для їх транспортування, а також системи РЕБ «Антидрон».

17 прикордонному загону імені полковника Олександра Жуковського Державної прикордонної служби України виділено 5000,0 тис. грн на придбання матеріалів та виконання робіт з обладнання військового містечка у селі Орлівка Ренійської громади.

Головне управління Національної поліції в Одеській області отримає субвенцію 1144,0 тис. грн на придбання службового автомобіля (Renault Duster), його оснащення та оформлення для забезпечення виконання поліцейськими офіцерами громади службових завдань, покладених на Національну поліцію, особливо в умовах воєнного стану.

Всього перелік заходів Програми включає 10 пунктів. Загалом на їхню реалізацію виділено з бюджету Ренійської громади 33554,9 тис. грн.

Раніше депутати вже вносили зміни до зазначеної Програми, причому відносно недавно, на позачерговій сесії у липні. Тоді, зокрема, було виділено близько 1 млн гривень на придбання автомобіля для місцевого підрозділу ДСНС (за погодженням з Одеською ОВА) та 200 тис. грн на проведення мобілізаційних заходів. 

Фото: Ренійська міська рада

Поділитись
Зараз читають